Торік міськрада прийняла понад 400 рішень і розглянула 30 тисяч звернень харків'ян
26 березня 2014 13:09
Торік міськрада прийняла понад 400 рішень і розглянула 30 тисяч звернень харків'ян У 2013 році міська рада прийняла 414 рішень і розглянула 29,2 тис. письмових звернень харків'ян, які стосувалися забезпечення життєдіяльності міста, сфери охорони здоров'я, соціального захисту, культури і спорту.

Про це йдеться у звіті про діяльність виконавчих органів Харківської міської ради за 2013 рік.


Зокрема, міською радою були прийняті рішення по реалізації міських програм, утвердженню кошторисів витрат на їх виконання, приймалися акти нормативного характеру, зміни до них, рішення щодо створення комунальних підприємств тощо.

Також в 2013 році підготовлено та проведено 18 засідань виконавчого комітету міської ради, на яких прийняті рішення у сфері захисту прав дітей, соціального захисту населення, містобудування та архітектури, благоустрою території міста, тарифної політики щодо житлових кооперативів та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків, у сфері житлового господарства, комунальної власності тощо.

Із загальної кількості листів, які прийшли на адресу міської ради, в 20,3 тис. з них викладені питання з ремонту будинків, покрівель, доріг, благоустрою територій, поліпшенню житлових умов, користуванню землею, надання матеріальної допомоги, сприяння в придбанні ліків, лікуванні та ін. Більше третини загальної кількості заяв було задоволено. Також позитивно вирішено більше половини звернень, що надійшли на гарячу телефонну лінію Харківського міського голови. Крім того, задоволено понад 1,5 тис. питань, які надійшли до районних адміністрацій міста, і 1,5 тис. питань, з якими харків'яни звернулися до громадських приймалень міського голови.

Крім того, торік міська рада та її виконавчий комітет займалися питаннями, пов'язаними з організаційною, інформаційною роботою і зв'язками з громадськістю, питаннями правового забезпечення, земельних відносин, економіки та комунального майна, підприємництва та споживчого ринку, міжнародного співробітництва, роботи з об'єднаннями громадян, освіти, культури, житлово-комунального господарства, транспорту, будівництва і дорожнього господарства, охорони здоров'я, соціального захисту населення, спорту та іншими питаннями.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини