Святкування Різдва в парку Горького: концерт хорів та фольклорних ансамблів, майстер-класи та дискотека
06 січня 2017 14:24 Культура
Святкування Різдва в парку Горького: концерт хорів та фольклорних ансамблів, майстер-класи та дискотека Святковий концентр хорів храмів Харківської єпархії відбудеться у суботу, 7 січня, у Центральному парку культури і відпочинку імені М. Горького.

Різдвяні пісні виконають квартет Харківської духовної семінарії, хор храму Святого священномученика Олександра та інших храмів Харкова. Концерт пройде на головній сцені парку, початок - о 14:30.

Різдвяну програму продовжить ансамбль української музики «Весняночка», фольклорний ансамбль «Талица», вокально-інструментальний дует бандуристок «124».

Бажаючі зможуть взяти участь в тематичних майстер-класах, які пройдуть в розважальному центрі. Народні майстри навчатимуть виготовляти різдвяну зірку і інші атрибути свята.

У ретро-парку зі спеціальною фольклорною програмою виступить хор «Слобожани», на головній сцені відбудеться концерт кавер-групи «Luwis Carroll Band». Завершиться свято молодіжною дискотекою.

Відзначимо, що в святкові дні на Середньовічної площі працює різдвяний ярмарок, утановлен Вертеп, біля якого можна зробити фото на пам'ять. Біля ялинки працює будиночок Діда Мороза. Улюблений новорічний герой дітей пригощає відвідувачів солодощами.

З повною програмою святкування Різдва в парку Горького можна ознайомитися тут.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини