Світлана Горбунова-Рубан прочитала лекцію для слухачів Школи помічника депутата
10 квітня 2017 17:35 Місто
Світлана Горбунова-Рубан прочитала лекцію для слухачів Школи помічника депутата Заступник Харківського міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан сьогодні, 10 квітня, прочитала лекцію для учасників проекту «Школа помічника депутата».

Нагадаємо, молодіжний проект стартував 6 квітня. Першими перед його учасниками виступили секретар міської ради Олександр Новак, Почесний громадянин міста Харкова, депутат міської ради Ігор Вировець, заступник керуючого справами виконавчого комітету - начальник Служби персоналу міської ради Алла Прокудіна.

Учасники школи дізналися нові для них відомості про законодавчу базу, яка регулює діяльність органів місцевого самоврядування, про структуру міської ради, про виборчу систему і роботу депутата.

Заняття тривають, і сьогодні в Єврейському культурному центрі «Бейт Дан» з лекцією «Організація роботи органів та посадових осіб місцевого самоврядування» виступила заступник міського голови Світлана Горбунова-Рубан.

Вона, зокрема, розповіла про соціальні права людини і про те, як жителі територіальної громади можуть їх реалізовувати.

«Головне завдання місцевої влади - організація безпечної життєдіяльності громади, починаючи зі створення комфортних умов життя для всіх жителів громади, закінчуючи рішенням індивідуальних проблем кожної людини, яка повинна мати можливість реалізувати свої права. Створювати майданчик для реалізації цих прав повинні представники громади. І ми вибираємо цих людей, які повинні розбиратися в різних питаннях, в тому, які напрямки потрібно розвивати, що потрібно робити, щоб поліпшити життя людей», - зазначила Світлана Горбунова-Рубан.

Також вона розповіла про свої обов'язки як віце-мера і про роботу сесії міської ради.

Нагадаємо, що попереду в учасників проекту ще низка лекцій про діяльність департаментів та управлінь міської ради. На завершення проекту 20 кращих слухачів школи з 80-ти зможуть взяти участь у конкурсному відборі на місце помічника депутата на громадських засадах.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини