Створено комісію з контролю за видачею техумов на будівництво
03 серпня 2011 16:55
Створено комісію з контролю за видачею техумов на будівництво Виконавчий комітет Харківської міської ради створив комісію з контролю за видачею технічних умов на будівельні об'єкти. Відповідне рішення ухвалено сьогодні на засіданні виконкому.

Як повідомила заступник начальника управління містобудування та архітектури Наталія Артибаш, комісію створено за розпорядженням Харківського міського голови Геннадія Кернеса. Комісія стежитиме за тим, щоб права фізичних та юридичних осіб при отриманні техумов не порушувалися. Зокрема, будуть контролюватися терміни їхньої видачі комунальними підприємствами. На сьогодні цей термін не повинен перевищувати 10 днів.
Головою комісії призначили заступника Харківського міського голови - директора Департаменту містобудування, архітектури та земельних відносин Харківської міської ради Тетяну Овіннікову. До комісії також увійшли фахівці кількох департаментів Харківської міськради, представники підприємств «Харківські теплові мережі», «Харківкомуночиствод», «Харківміськгаз», «Харківські міські електричні мережі».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини