Співробітників КП «Харківводоканал» ознайомили з правилами поведінки та виживання в умовах війни
03 серпня 2022 17:17 ЖКГ
Співробітників КП «Харківводоканал» ознайомили з правилами поведінки та виживання в умовах війни У КП «Харківводоканал» відбувся тренінг з основ безпеки поведінки та виживання у складний воєнний час.

Заняття провели представники Харківської обласної організації Товариства Червоного Хреста України та Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Харківській області. Співробітників різних підрозділів та служб підприємства ознайомили з головними правилами поведінки у різних життєвих ситуаціях. Серед них – що робити при виявленні вибухонебезпечних предметів, як правильно діяти під час обстрілів та ракетних ударів, як надавати дієву першу допомогу при пораненнях та інших нещасних випадках.

За словами фахівця з питань цивільного захисту комплексу «Харківводопостачання» Володимира Пархоменка, турбота про здоров'я та безпеку кожного працівника, як і раніше, є одним із пріоритетних завдань керівництва КП «Харківводоканал».

«Важко переоцінити важливість подібних занять сьогодні. Ворожа агресія продовжується, у місті щодня не вщухають обстріли. Тому кожен наш співробітник має бути повністю готовим до правильних дій під час виникнення тієї чи іншої екстремальної ситуації», - наголосив він.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини