Шведську делегацію ОБСЄ поінформували про соціально-економічну ситуацію в Харкові
05 вересня 2017 13:39 Міжнародне співробітництво
Шведську делегацію ОБСЄ поінформували про соціально-економічну ситуацію в Харкові Зустріч першого заступника Харківського міського голови Ігоря Терехова з членами Шведської Парламентської делегації ОБСЄ пройшла сьогодні, 5 вересня, в Харківській міській раді.

Перший віце-мер поінформував представників делегації ОБСЄ про роботу, яку проводить міська рада та виконавчий комітет в місті Харкові, а також про плани розвитку міста та проекти, які сьогодні реалізуються. Зокрема, Ігор Терехов повідомив про відкриття двох «Прозорих офісів», Регіонального центру послуг, про реконструкцію магістралей міста, Харківського зоопарку, про плани щодо будівництва нових станцій метро.

«Відбувся дуже конструктивний діалог. Членам моніторингової місії ОБСЄ було цікаво дізнатися, чим живе Харків, як працює команда міського голови Геннадія Кернеса, а також - як ми будуємо місто і відроджуємо його традиції. Також ми говорили про політичну складову, яку ми повинні розвивати, - це довіра людей до влади і зменшення рівня корупції», - зазначив після зустрічі Ігор Терехов.

У свою чергу глава Шведської Парламентської делегації ОБСЄ Кент Харстедт висловив від імені жителів Швеції глибокий інтерес до долі України і Харкова, а також до тієї ситуації, в якій знаходиться зараз країна.

«Ми приїхали до Харкова, щоб зрозуміти, в якій ситуації знаходиться місто, з якими викликами ви стикаєтеся і які завдання намагаєтеся реалізувати. Наша місія - зміцнити співпрацю і підтримку Харкову, і сподіваємося, що цей намір взаємний», - підкреслив глава делегації.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини