Рятувальники Харківського гарнізону ліквідували шість пожеж
19 серпня 2022 09:14 Оперативна інформація
Рятувальники Харківського гарнізону ліквідували шість пожеж Рятувальники Харківського гарнізону ДСНС за добу, з 18 по 19 серпня, ліквідували шість пожеж, викликаних обстрілами, та 13 ворожих боєприпасів, що не розірвалися.

Як повідомили у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Харківській області, пожежі, спричинені ворожими обстрілами, виникли у Чугуївському (2) та Харківському (1) районах області, а також Холодногірському (1), Основ‘янському (1) та Салтівському (1) районах Харкова.

Вночі ворог наніс ракетні удари по Основ‘янському, Київському та Немишлянському районах міста. В результаті обстрілів були зруйновані та пошкоджені триповерховий корпус одного з вищих навчальних закладів, ангарна будівля та приватні житлові будинки. За попередніми даними, одна людина загинула (Київський район). Підрозділи ДСНС залучалися для ліквідації пожежі ангарної будівлі приватного підприємства на площі близько 500 кв. м в Основ‘янському районі.

Всього за добу рятувальники здійснили 24 оперативних виїзди, з яких: 12 - на ліквідацію пожеж, 3 - для проведення аварійно-рятувальнних робіт, 2 - для надання допомоги населенню, комунальникам та поліції, 7 - з інших причин.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини