Проїзд у наземному електротранспорті може подорожчати до 2,5 гривень
10 березня 2015 19:11 Місто
Проїзд у наземному електротранспорті може подорожчати до 2,5 гривень Рентабельність перевезень у трамваях і тролейбусах буде забезпечена при вартості проїзду 2,5 грн.

Такі розрахунки зробили і подали до Харківської міської ради на погодження тролейбусні й трамвайні депо міста.

Про це сьогодні, 10 березня, в ході прямої телефонної лінії в газеті «Вечерний Харьков» повідомив заступник міського голови з питань інфраструктури міста Євген Водовозов.

«Подорожчання проїзду - це вимушений захід, на який доводиться йти, щоб забезпечити роботу громадського транспорту. Підвищення вартості проїзду у тролейбусах і трамваях може відбутися через місяць-півтора», - підкреслив заступник міського голови.

За словами Євгена Водовозова, згідно з процедурою підвищення вартості проїзду в міському електротранспорті, нові тарифи спочатку повинен буде затвердити виконавчий комітет міськради, після чого їх опублікують в газеті «Харьковские известия», і після цього вони набудуть чинності. За словами заступника міського голови, розрахунками вартості проїзду в наземному електротранспорті займалися близько трьох місяців.

Євген Водовозов також повідомив, що КП «Харківський метрополітен» поки не заявляло про необхідність підвищення вартості проїзду в підземці і свої розрахунки до міськради не подавало.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини