Прийнята нова програма підтримки ОСББ и ЖК
26 лютого 2014 13:02
Прийнята нова програма підтримки ОСББ и ЖК Прийнята міська програма підтримки ЖК, ЖБК та ОСББ на 2015-2019 роки.
Програму прийняли сьогодні, 26 лютого, на сесії Харківської міської ради. Як повідомив директор Департаменту житлового господарства Роман Нехорошков, нова програма націлена на поліпшення житлового фонду та підтримання діяльності житлово-будівельних кооперативів та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків. 

Директор департаменту зазначив, що програма приймається на п'ять років, і в її рамках житловим об'єднанням надаватиметься допомога в оформленні технічної документації,, проводитися поточний і капітальний ремонти під'їздів, благоустрій прибудинкових територій. Програма буде реалізовуватися спільно з районними адміністраціями. 

Довідка. Станом на 1 січня 2014 року в Харкові обслуговуються 330 будинків ОСББ та 503 будинки ЖК та ЖБК, в яких проживає понад 170 тис. чоловік, що здійснюють самостійну фінансово-господарську діяльність. В результаті виконання програми підтримки ЖК, ЖБК та ОСББ в 2007-2014 рр. було відремонтовано 546 об'єктів, встановлено 89 комплектів дитячих гральних майданчиків, видалено 1,5 тис. сухих та аварійних дерев, утилізовано 285,7 тис. кв.м твердих побутових і негабаритних відходів, а також проведено поточний ремонт у 137 будинках ЖК, ЖБК, ОСББ.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини