Представники Світового банку високо оцінили хід реконструкції магістралей в Харкові
21 вересня 2018 19:44 Міжнародне співробітництво
Представники Світового банку високо оцінили хід реконструкції магістралей в Харкові Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов сьогодні, 21 вересня, провів зустріч з представниками Світового банку.

В ході візиту до Харкова делегація Світового банку відвідала будівельні майданчики й ознайомилася з ходом робіт із заміни магістральних трубопроводів. Головний спеціаліст з енергетики Світового банку Санду Гидирим відзначив високу якість проведених робіт.

«Ми були приємно здивовані і задоволені ходом робіт із заміни мережі. Підприємство дуже серйозно до цього поставилося, і ми дуже раді відзначити цей прогрес. Такої ефективності ми не могли б досягти без підтримки міської адміністрації. Щиро дякуємо. Ми дуже сподіваємося, що підрядник стримає своє слово, і ми успішно завершимо ті контракти, над якими працюємо», - сказав Санду Гидирим.

У ході зустрічі також йшлося про надання КП «Харківські теплові мережі» гранту на проведення оптимізації структури управління підприємством.

«Місту необхідно стратегічно планувати, як буде працювати підприємство в умовах підвищення тарифів і вартості газу. Ми плануємо оптимізувати структуру підприємства і впровадити нові підходи в цій роботі. Сьогодні ми обговорили з представниками Світового банку, яким чином будемо взаємодіяти в цьому питанні, щоб під час опалювального сезону підприємство працювало стабільно», - зазначив Ігор Терехов.

Представники Світового банку пообіцяли докласти всіх зусиль для того, щоб Харків отримав новий грант.

Нагадаємо, що в Харкові проводяться масштабні роботи з заміни тепломереж, які виконуються за кошти міського бюджету. Також Світовий банк надав КП «ХТМ» кредитні кошти на придбання труб для реконструкції основних магістралей міста.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини