Представники міської ради проходять навчання з енергоаудиту будівель
05 квітня 2017 17:38 ЖКГ
Представники міської ради проходять навчання з енергоаудиту будівель У рамках співробітництва Харківської міської ради з проектом USAID «Муніципальна енергетична реформа в Україні» в Києві розпочалося навчання з енергетичного аудиту будівель.

Навчання проводиться фахівцями норвезької компанії ENSI за унікальною методикою на основі специализированного програмного забезпечення для сектора будівель EAB.

Мета тренінгової програми ENSI - навчити фахівців проводити енергетичний аудит будівель, для чого будуть дані знання щодо ідентифікації і сканування проектів, виконання дисциплінарних енергетичних розрахунків із використанням програмного продукту ENSI ЕАВ; щодо проведення енергоаудиту та підготовки звіту з енергоаудиту, що буде використовуватися як основа для добору і впровадження енергоефективних заходів; щодо підготовки посібників та інструкцій з ефективної експлуатації та утримання, а також енергоменеджменту конкретної будівлі.

За підсумками навчання представники Харківської міської ради отримають спеціалізовані міжнародні сертифікати та програмне забезпечення для проведення енергоаудиту будівель за міжнародною сертифікацією ENSI.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини