Представники «Feldman Ecopark» вибороли золоті медалі на міжобласних змаганнях
21 жовтня 2014 16:23
Представники «Feldman Ecopark» вибороли золоті медалі на міжобласних змаганнях Вихованці кінного комплексу «Feldman Ecopark» повернулися з відкритих змагань на Кубок Сумської області з кінного спорту з золотими медалями.
Так, Марія Франскевич посіла перші місця в змаганнях з аматорської виїздки та в конкурі з бар'єрами висотою 100 см. Ксенія Тарасенко виборола «золото» в конкурі з висотою перешкод 90 см. 

Крім того, друге місце посів Ярослав Захаренко в змаганнях з аматорської виїздки, а в конкурі з висотою перешкод 90 см Аліна Амбарцумова отримала «бронзу». Тренер кінного комплексу Яна Хом'як виграла срібну медаль, а також отримала звання «кандидат у майстри спорту з виїздки». 

В заключний день змагань, коли висота перешкод становила 100 см, Аліна Амбарцумова і Яна Хом'як розділили третє місце. 

Загалом команду регіонального ландшафтного парку представляли сім вихованців і п'ять коней. Всього за головний приз змагань боролися понад 60 аматорів та професійних тренерів з різних кінноспортивних комплексів і дитячих спортивних шкіл. 

Довідка. Відкриті змагання на Кубок Сумської області з кінного спорту проходять впродовж 10 років і приймають учасників з усієї України.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини