Практичний ефект від об'єднання КП «Вода» та КП «Харківкомуночиствод» будет досягнутий через півтора-два місяці
14 січня 2011 11:37
Практичний ефект від об'єднання КП «Вода» та КП «Харківкомуночиствод» будет досягнутий через півтора-два місяці Практичний ефект від об'єднання КП «Вода» та КП «Харківкомуночиствод», зокрема значне скорочення термінів усунення аварій, буде досягнуто ще на стадії реформування підприємств. Про це повідомив заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства Сергій Кадигроб, коментуючи рішення 4 сесії Харківської міської ради 6 скликання.

«Повний період реформування цих двох підприємств, згідно з чинним законодавством, займає близько року, - зазначив заступник міського голови. - Але це не означає, що вони будуть весь цей час знаходитися в стадії реформування. Фактично за півтора-два місяці будуть об'єднані основні служби, які зможуть вже отримувати той ефект, на який ми розраховуємо».

За словами Сергія Кадигроба, мова йде про створення єдиної диспетчерської служби, єдиної служби по усуненню аварій у мережах, а потім і єдиної служби обслуговування внутрішньобудинкових мереж. Серед очікуваних результатів - суттєве скорочення термінів усунення аварій за рахунок раціонального використання техніки обох підприємств.

«Раніше на аварії виїжджало кілька служб і техніка використовувалася нераціонально, - зазначив заступник мера з питань ЖКГ. - Тепер терміни і витрати будуть істотно зменшені, а трудові ресурси обох підприємств будуть використовуватися більш раціонально. Відповідно, скоротиться час усунення аварій, а відтак і кількість пов'язаних з ними проблем у харків'ян».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини