Пошкоджену ворогом спортивну школу «Комунар» підготували до зими
06 грудня 2022 11:50 Спорт
Пошкоджену ворогом спортивну школу «Комунар» підготували до зими  Комплекс ремонтно-відновлювальних робіт провели у приміщеннях Дитячо-юнацької спортивної школи «Комунар».

Навесні ворог неодноразово обстрілював школу. Зокрема, було пошкоджено адміністративну будівлю, тир та тренерську кімнату.  

Як повідомив директор Департаменту у справах сім’ї, молоді та спорту Олександр Власенко, у приміщеннях школи закрили вибиті вікна та встановили опори.  

«Тут знаходилось дуже багато людей, мешканців, які ховалися від обстрілів. Тому зараз ми приділяємо цим приміщенням дуже велику увагу, щоб у разі необхідності ці будівлі використовувалися як бомбосховища. Зараз усі спортивні комплекси готові до зимового періоду, всі пошкодження усунені. Ми готові до зими, а після нашої перемоги ми будемо зустрічати спортсменів на тренуваннях», - повідомив Олександр Власенко. 

Зазначимо, з початку повномасштабної війни наставники та вихованці школи продовжують тренування у дистанційному режимі та беруть участь у змаганнях, у тому числі представляють Харків та Україну на міжнародній арені.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини