Питання пільг і субсидій як і раніше турбують харків'ян
29 вересня 2015 17:47 Суспільство
Питання пільг і субсидій як і раніше турбують харків'ян Заступник міського голови з питань охорони здоров'я та соціального захисту населення Світлана Горбунова-Рубан сьогодні, 29 вересня, відповіла на питання харків'ян в рамках гарячої телефонної лінії в газеті «Время».

За час спілкування на телефон гарячої лінії надійшло понад 20 дзвінків, співробітники редакції озвучили віце-меру і запитання, що надійшли раніше, в тому числі й електронною поштою.

Переважна більшість тих, що телефонували, - люди похилого віку, яких хвилює новий порядок нарахування субсидій та перелік діючих пільг тим чи іншим категоріям громадян. Багато хто побоюється, що їм можуть відмовити в наданні субсидії. Світлана Горбунова-Рубан роз'яснювала по можливості кожному дозвонювачу всі останні нововведення у сфері соціального захисту громадян та консультувала з кожного проблемного питання. Якщо ситуація телефоном не могла вирішитися, то заступник міського голови записувала всі координати тих, хто звернувся, щоб з ними зв'язалися профільні фахівці і допомогли у вирішенні їхніх проблем.

Так, наприклад, вже завтра до одного літнього харків'янина прийде додому лікар-терапевт для консультації та призначення лікування, а інвалід 1-ї групи по зору буде запрошена на огляд в міську лікарню №14 ім. Гіршмана.

З відповідями на всі запитання, що надійшли в ході гарячої лінії, можна буде ознайомитися в суботньому номері газети «Время».

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини