Підприємствами, які не надають військовозобов'язаних і техніку, займеться прокуратура
08 серпня 2014 16:32
Підприємствами, які не надають військовозобов'язаних і техніку, займеться прокуратура На підприємства, які відмовляються надавати військовозобов'язаних і техніку в рамках військової мобілізації, будуть спрямовані заяви в прокуратуру. Про це сьогодні, 8 серпня, на нараді з представниками районних військових комісаріатів повідомив заступник Харківського міського голови з питань розвитку та забезпечення життєдіяльності міста Ігор Терехов. 

Він зазначив, що місто буде жорстко контролювати цей процес спільно з районними адміністраціями та військкоматами районів міста. 

«Зараз в країні склалася така ситуація, коли ми повинні і зобов'язані забезпечити людей і техніку для доукомплектування військових частин Збройних Сил України та інших військових формувань, щоб виконати Указ Президента України», - підкреслив Ігор Терехов. 

За інформацією Харківського обласного військового комісаріату, серед підприємств, які відмовляються надавати військовозобов'язаних співробітників і техніку, - Харківська обласна клінічна лікарня, заводи «Південкабель» і «Світло шахтаря», хлібозавод «Салтівський», підприємство «Хладопром», Південна залізниця, а також низка приватних фірм і транспортних підприємств. 

Ігор Терехов зазначив, що місто буде працювати з прокуратурою різних сфер. У разі, якщо від виконання Указу Президента відмовляється підприємство, яке працює, наприклад, у сфері транспорту, заява буде подана до транспортної прокуратури. У той же час заступник міського голови попросив комісаріати менше залучати техніку комунальних підприємств, яка задіяна в підготовці до опалювального сезону в місті, і робити акцент на техніці державних і приватних підприємств.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини