Підопічні терцентрів отримують необхідну соціальну допомогу
10 травня 2022 15:06 Суспільство
Підопічні терцентрів отримують необхідну соціальну допомогу Співробітники територіальних центрів консультують, надають психологічну підтримку та забезпечують гуманітарною допомогою своїх підопічних.

Зокрема, свою роботу продовжує Територіальний центр надання соціальних послуг поки що Московського району. Так, в умовах воєнного часу відділення соціальної допомоги не припиняє надавати послугу з догляду вдома. Наразі її отримують 745 мешканців району. Крім того, додалася послуга екстреного та кризового втручання для громадян, родичі яких виїхали за кордон. З початку війни нею скористалися 127 осіб. 

Соцпрацівники доставляють продуктові набори та виконують індивідуальні доручення, зокрема ходять до магазину, в аптеку, прибирають житло, допомагають готувати їсти. У найгарячіших районах Північної Салтівки, на вулиці Бучми, які найбільше потерпають від обстрілів, їм допомагають волонтери з команди Харківського міського голови Ігоря Терехова. 

«Щоб фронт був сильний, потрібний сильний тил. Це наш найбільший внесок в майбутню перемогу! Висловлюємо щиру вдячність всім тим, хто щоденно, незважаючи на ризик, сумлінно та самовіддано виконує свою роботу!»  - зазначили у районній адміністрації. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини