Підготовка об'єктів водопостачання виконується за графіком - «Харківводоканал»
11 серпня 2021 17:07 ЖКГ
Підготовка об'єктів водопостачання виконується за графіком - «Харківводоканал» На КП «Харківводоканал» підготовка об'єктів водопостачання до експлуатації в осінньо-зимовий період йде за запланованим графіком.

Як повідомив заступник директора з виробництва комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» Микола Завада, сьогодні планово-попереджувальні роботи проводяться на водопровідній насосній станції №25-а, яка обслуговує мешканців Павлового Поля, Олексіївки та селища Жуковського.

За його словами, фахівці підприємства детально вивчають і аналізують стан обладнання насосної станції, для того щоб виконати повний комплекс ремонтно-профілактичних робіт.

«Зокрема, на цій станції проводимо підготовку насосного обладнання, перевіряємо роботу і налаштування електромеханічного обладнання, замінюємо вимірювальні прилади, ремонтуємо запірно-регулюючу арматуру. Також на станції будемо перепідключати другу чергу нового водоводу. Все це робиться для того, щоб насосна станція протягом року працювала стабільно і ритмічно», - розповів Микола Завада.
Також він повідомив, що в цьому районі планово-попереджувальні роботи паралельно проводяться і на водопровідних мережах. Тут заплановано замінити 40 одиниць запірної арматури і 7 гідрантів, а також провести поточний ремонт засувок.

На підприємстві також зазначили, що на час виконання робіт водопостачання в зоні обслуговування насосної станції тимчасово припиняється, про що абонентів попереджають заздалегідь. Воду жителям підвозять автоцистернами підприємства за графіком.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини