Оздоровитися і відпочити цього літа зможуть понад 80 тисяч харківських дітей
05 червня 2014 13:07
Оздоровитися і відпочити цього літа зможуть понад 80 тисяч харківських дітей 87 тис. 320 дітей із Харкова цього літа відпочиватимуть і оздоровлюватимуться в таборах.
Про це сьогодні, 5 червня, в прес-центрі Харківської міської ради повідомив начальник управління у справах сім'ї та молоді Костянтин Підгорний. За його словами, цього року на відпочинок відправляться понад 80% дітей шкільного віку, яких у Харкові проживає близько 107 тис. 

Також відпочинуть влітку більш ніж 50 тис. дітей пільгових категорій. Так, вже вирушили безкоштовно на відпочинок у санаторій «Таврія» (Скадовськ) 72 дитини, в табір «Гвоздика» (Кирилівка) - 245, а безкоштовні путівки в табори «Орлятко», «Олімпія», «Сосновий» та інші, які знаходяться на території Харківської області, отримали 162 дитини. 

Костянтин Підгорний зазначив, що перед відкриттям всі табори пройшли комплексну перевірку, і претензій до рівня їхньої підготовки з боку органів місцевого самоврядування, Держсанепідслужби, ДСНС, Держтехнагляду, закладів охорони здоров'я, органів внутрішніх справ не було. 

Нагадаємо, що ще понад 30 тис. дітей відпочивають зараз в 189 пришкільних таборах.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.


Друкувати
Останні новини