Оплату послуг «Тепломереж» приймають на «Укрпошті» без комісії
10 листопада 2022 15:04 ЖКГ
Оплату послуг «Тепломереж» приймають на «Укрпошті» без комісії Починаючи з 3 листопада, в усіх відділеннях АТ «Укрпошта» платежі за послуги КП «Харківські теплові мережі» приймають без комісії.
Як повідомив директор фінансовий КП «Харківські теплові мережі» Ігор Горішний, підприємство уклало договір з компанією «Укрпошта», щоб за дорученням Харківського міського голови Ігоря Терехова зменшити фінансове навантаження на мешканців міста.

Було вирішено, що на пошті можна буде оплачувати послуги ХТМ єдиним платежем і без комісії, яку взяло на себе підприємство. Раніше ж треба було окремо сплачувати за всі чотири послуги «Тепломереж», за що у фінансових установах брали абонентську плату у розмірі до 60 грн. 

«Ми намагаємося робити все, щоб полегшити фінансове навантаження і покращити свої послуги. Я хочу у черговий раз подякувати харків’янам, які, незважаючи на такі складні умови, сплачують послуги, які отримали від «Харківських теплових мереж», а ми, своєю чергою, зробимо все для того, щоб взимку забезпечити містян теплом», - підкреслив фінансовий директор ХТМ.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини