Онлайн-тренування, конкурси та змагання - підсумки роботи Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту
03 січня 2023 14:42 Спорт
Онлайн-тренування, конкурси та змагання - підсумки роботи Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту підбив підсумки роботи за 2022 рік.

У департаменті зазначили, що, незважаючи на війну, робили все можливе для розвитку спорту, популяризації здорового способу життя та залучення якомога більшої кількості містян до активних занять фізкультурою.

У 2022 році пройшли онлайн- та офлайн-заходи, які об’єднали юних і титулованих спортсменів, тренерів, представників спортивних федерацій та організацій міста, фахівців фітнес-індустрії. Зокрема, до Дня фізкультури та спорту був організований онлайн-відеоконкурс, а у вересні пройшли тритижневі тренування «Kharkiv Sport City», і відео з тренуваннями набрали понад 20 тис. переглядів. 

У жовтні були організовані ранкові безкоштовні онлайн-тренування «Прокидайся з чемпіонами», а з 10 по 13 листопада у польському Торуні під патронатом Харківського міського голови Ігоря Терехова відбулися міжнародні благодійні змагання «Хокейний Байрактар». Також у листопаді пройшов курс онлайн-лекцій «Анатомія фізкультури» для всіх, хто захоплюється фітнесом і підтримує здоровий спосіб життя.

Крім того, у грудні у місті організували гала-зустріч представників спортивних федерацій та організацій. Кращим спортсменам та тренерам, а також спортсменам, які зайнялися волонтерством та вступили до лав ЗСУ, вручили Подяки міського голови.

З повним звітом роботи департаменту можна ознайомитися за посиланням.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини