Олександр Новак привітав школярів із закінченням навчального року
27 травня 2016 14:43 Освіта
Олександр Новак привітав школярів із закінченням навчального року Секретар Харківської міської ради Олександр Новак сьогодні, 27 травня, взяв участь у святах останнього дзвоника в школах №36 та 100.

Олександр Новак привітав від себе особисто та від Харківського міського голови Геннадія Кернеса школярів, вчителів та батьків із завершенням навчання.

«Хочу зазначити, що підсумки цього року для харківських шкіл дуже успішні: ми є переможцями 80% всеукраїнських олімпіад. І це, в першу чергу, заслуга наших школярів і вчителів. А випускникам, для яких це дійсно останній дзвоник, хочу побажати реалізувати всі плани, які ви намітили, досягти успіхів у всьому. Пам'ятайте, Харків - місто, яке дає для цього всі можливості. Ще раз бажаю вам реалізувати себе і примножити досягнення своєї школи і славу нашого міста», - сказав Олександр Новак.

На останньому дзвонику переможцям і призерам різних конкурсів, олімпіад, турнірів вручили грамоти. Також для всіх присутніх школярі підготували невеликі концертні номери, а випускники традиційно виконали вальс.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини