Олександр Новак: Для подавання електронних декларацій потрібна спеціальна система
17 березня 2016 16:22 Місто
Олександр Новак: Для подавання електронних декларацій потрібна спеціальна система Норми закону про електронне декларування доходів будуть реалізовані, коли запрацює відповідна система.

Про це сьогодні, 17 березня, повідомив секретар Харківської міської ради Олександр Новак.

«Сьогодні був опублікований закон, який стосується електронного декларування, і з завтрашнього дня він вступає в силу. Закон стосується категорії службовців, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище. Для заповнення електронних декларацій потрібна спеціальна система, і поки вона не запрацює, документи подаватимуть в старому форматі. Тобто ті декларації, які необхідно надати до 1 квітня, будуть подавати в порядку, визначеному в попередні роки», - повідомив Олександр Новак.

Зазначимо, 15 березня Верховна Рада прийняла закон про електронне декларування доходів і майна посадових осіб - останній закон, необхідний для введення безвізового режиму з ЄС. Законопроект №3755 «Про особливості надання посадовими особами декларацій про майно, доходи, витрати і зобов'язання фінансового характеру в 2016 році» з пропозиціями Президента України Петра Порошенка підтримали 278 народних депутатів. Сьогодні, 17 березня, закон опублікований в газеті «Голос України» і з завтрашнього дня вступає в силу.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини