Одна з постраждалих в ДТП на Сумській сестер починає приходити до тями (інформація про постраждалих)
20 жовтня 2017 09:36 Медицина
Одна з постраждалих в ДТП на Сумській сестер починає приходити до тями (інформація про постраждалих) Четверо постраждалих у ДТП на вул. Сумській, які знаходяться в Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги ім. проф. О.І. Мещанінова, живі, і їм продовжують надавати всю необхідну допомогу.

Як повідомили сьогодні, 20 жовтня, в лікарні швидкої допомоги, одна з постраждалих сестер Оксана починає прокидатися і подавати ознаки свідомості, а Діана, як і раніше, знаходиться у вкрай важкому стані. Стан ще однієї постраждалої в ДТП жінки - стабільний.

Постраждалого чоловіка сьогодні перевезуть до Інституту патології хребта та суглобів імені Ситенка, де йому зроблять операцію.

Харківський міський голова Геннадій Кернес повідомив в соціальній мережі «Facebook», що операцію буде робити один з кращих хірургів Дмитро Прозоровський.

«Усі витрати на операцію і післяопераційний період ми беремо на себе. І я впевнений, що спільними зусиллями і завдяки майстерності Дмитра Прозоровського ми збережемо людині можливість ходити. Важкий день. Але я пишаюся тим, скільки небайдужих людей живе в Харкові, здатних сприймати чуже горе, як своє. Скільки квітів було принесено на місце трагедії», - зазначив міський голова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини