#Обличчя_Харкова. Віктор Геращенко - водій КП «КВЗК»
26 серпня 2022 10:32 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Віктор Геращенко - водій КП «КВЗК» Водій автомобіля КрАЗ КП «Комплекс з експлуатації об’єктів водозниження та зливової каналізації» Віктор Геращенко працює у складних воєнних умовах.
Як повідомили на підприємстві, водій працює у них майже 17 років. В умовах воєнного часу підтримувати у робочому стані систему зливової каналізації і об’єкти водозниження складно. Чисельні порушення комунікацій та споруд, щоденні вибухи та обстріли створюють додаткові навантаження.

Тому Віктор Геращенко працює вкрай напружено, з максимальною віддачею. Він миттєво реагує на надзвичайні ситуації як на дорозі, так і щодо справності свого автомобіля. Керований ним КрАЗ щоденно перевозить тонни піску, щебеню, плит, сміття, незважаючи на вибухи та обстріли у місті.

«Після служби в армії Віктор Леонідович обрав Харків для життя. В Харкові  він отримав професію, одружився, тут народився його син, і він не залишив рідне місто у важкі часи», - зазначили у КП «КВЗК».

Нагадаємо, з рубрикою «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини