#Обличчя_Харкова. Валентина Приходько - оператор диспетчерської служби СКП «Харківміськліфт»
28 липня 2022 11:11 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Валентина Приходько - оператор диспетчерської служби СКП «Харківміськліфт» Валентина Приходько працює оператором центральної диспетчерської служби КСП «Харківміськліфт», яка цілодобово забезпечує координацію роботи ремонтних бригад для усунення аварій та несправностей.

Як повідомили на підприємстві, у комунальному господарстві Валентина Сергіївна працює близько 40 років. Була двірником, майстром, начальником ЖЕКа, виконробом, а останні п'ять років - оператор диспетчерської служби.

«Валентина Сергіївна має великий досвід спілкування та необхідний багаж знань для ефективного та професійного реагування на складні ситуації. Це цінні якості, особливо у цей непростий час», - зазначили на підприємстві.

З початку війни Валентина Приходько не покинула рідне місто, де живе зі своєю родиною майже все життя. Зараз за напрямком «Внутрішньобудинкові електромережі» вона приймає заявки жителів Київського, Салтівського, Немишлянського та Індустріального районів.

«Якщо приходять численні дзвінки, то ми розуміємо, що це не просто вимкнення світла, а аварія. Про пожежі та аварійні відключення інформацію доводимо до керівництва, на виклик виїжджає аварійна бригада електромонтерів. Для перевірки виконання робіт після усунення аварій чи несправностей завжди телефонуємо заявникам», - розповіла Валентина Приходько.

Нагадаємо, що з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини