#Обличчя_Харкова. Тетяна Балахмедова - соціальний працівник терцентру Основ’янського району
24 січня 2023 11:30 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Тетяна Балахмедова - соціальний працівник терцентру Основ’янського району Під час повномасштабного вторгнення Тетяна Балахмедова продовжила піклуватися про підопічних територіального центру надання соціальних послуг Основ’янського району.

Як повідомили у Департаменті соціальної політики, Тетяна Василівна – соціальний робітник терцентру з 2018 року. З перших днів повномасштабного вторгнення вона не залишила Харків та продовжила виконувати свої посадові обов’язки. 

«Щоденно, без вихідних та перерви, вона доставляла продукти харчування, засоби гігієни, ліки для мешканців району, які опинилися в складних життєвих обставинах. При цьому знаходила слова підтримки, адже чуйне серце та добра душа - невід’ємна складова працівників соціальної сфери», - зазначили у департаменті. 

За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розвиток соціальної сфери та надання допомоги мешканцям міста Харкова під час дії воєнного стану Тетяна Василівна була нагороджена Подякою міського голови. 

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитися у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини