#Обличчя_Харкова. Світлана Сулаєва – соціальний працівник Салтівського району
06 серпня 2022 09:18 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Світлана Сулаєва – соціальний працівник Салтівського району В умовах війни соціальний працівник територіального центру з надання соціальних послуг Салтівського району Світлана Сулаєва продовжує дбати про своїх підопічних.

На початку березня, коли ворог нещадно обстрілював Північну Салтівку, Світлана Сулаєва разом з донькою переселилися на станцію метро «Героїв Праці». За словами жінки, було важко – постійні черги, щоб вмитися, зарядити мобільний телефон, отримати їжу. Але навіть в таких умовах у неї не було й думки залишити Харків та своїх підопічних. 

«Коли закривалися магазини та ринки, продуктові набори, видачу яких організувала міська влада, стали реальною підтримкою для наших підопічних. Набори часто доводилося розносити під обстрілами, а медикаменти замовляти у волонтерів. Коли відкрилися каса та термінал «Мегабанку» на станції «Героїв Праці», Світлана оплачувала нашим підопічним комунальні послуги. Але найбільше наші бабусі та дідусі потребують психологічної підтримки, яку вона надає їм як при особистій розмові, так і по телефону», - розповіли у терцентрі. 

Нагадаємо, що з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини