#Обличчя_Харкова: старший майстер КСП «Харківміськліфт» Антон Білозор
02 травня 2022 10:35 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова: старший майстер КСП «Харківміськліфт» Антон Білозор Монтери КСП «Харківміськліфт» попри небезпеку ворожих обстрілів щодня працюють, аби забезпечити мешканців міста електропостачанням.

Зокрема, ремонтними роботами щодня зайнятий 37-річний Антон Білозор - старший майстер КСП «Харківміськліфт» з технічного обслуговування внутрішньобудинкових електромереж. 

На підприємстві чоловік працює з вересня 2018 року, але у житлово-комунальній сфері вже понад 9 років. У мирний час Антон Білозор займався лише розподілом заявок жителів та контролював їх виконання. Але під час війни кількість електротехнічного персоналу, що обслуговувала район, зменшилась вп’ятеро, тому для якнайшвидшого відновлення електропостачання у поки що Московському районі старшому майстру доводиться постійно допомагати своїм підлеглим. 

За словами Антона Білозора, бригади працюють у перервах між бомбардуванням, особливо Салтівського житлового масиву, та  роблять усе можливе, щоб забезпечити харків’ян життєвонеобхідними комунальними послугами. 

З героями нової рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини