#Обличчя_Харкова. Співробітники Управління соціального захисту Слобідського району
26 серпня 2022 12:29 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Співробітники Управління соціального захисту Слобідського району В Управлінні соціального захисту населення Адміністрації Слобідського району в умовах війни продовжує працювати відділ у справах осіб з інвалідністю, ветеранів війни та праці, інших громадян пільгового контингенту.

У складний для Харкова час вони опікуються вразливими, малозахищеними та незахищеними категоріями громадян, забезпечуючи їх своєчасною та якісною підтримкою. Зокрема, опікуються питаннями реабілітації дітей з інвалідністю, забезпечення їх засобами реабілітації, організацією санаторно-курортного лікування, призначенням компенсаційних виплат, видачею пільгових посвідчень тощо. Як повідомили в управлінні, цього року на реабілітаційні заходи для дітей буде спрямовано понад 1 млн. грн. До кінця року курс пройдуть близько 40 дітей.

Крім того, соціальні працівники працюють із внутрішньо переміщеними особами. Харків'янам допомагають Марія Глухих, Олена Білоусова, Олена Мартищенко, Марина Молотко, Ольга Філатова, Юлія Рудай на чолі з начальником відділу Юрієм Поляченком.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини