#Обличчя_Харкова. Сім’я Кос’яненко - співробітники СКП «Харківзеленбуд»
20 вересня 2022 15:49 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Сім’я Кос’яненко - співробітники СКП «Харківзеленбуд» Сім’я Любові, Олександра та Володимира Кос’яненків займається благоустроєм міста Харкова під час війни.

Як повідомили у СКП «Харківзеленбуд», першою, 2007 року, на підприємство влаштувалася працювати озеленювачем Любов Кос’яненко.

«Працюючи на дільниці «Центр», Любов Олександрівна кожного дня прикладала максимум зусиль, щоб, йдучи на роботу або в інститут повз станцію метро «Історичний музей», харків’яни заряджалися гарним настроєм, милуючись містом, а у вихідні дні могли комфортно зустрічатися під «Градусником» або біля «Ніки», - зазначили у «Харківзеленбуді».

У 2011 році на підприємство прийшов працювати син Любові Олександрівни Володимир, а у 2014 році – її чоловік Олександр.

«Сім’я Кос’яненків піклується про наше місто вже 15 років. Дуже приємно спостерігати, як син допомагає мамі в роботі, переймає навички з догляду за квітами та деревами, а батько ділиться з сином життєвим досвідом. Під час війни сім’я не зупинилась ні на день в підтримці благоустрою міста», - зазначили у СКП «Харківзеленбуд».

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини