#Обличчя_Харкова. Сергій Монахов - заступник начальника Салтівської філії КП «ХТМ»
04 липня 2022 10:43 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Сергій Монахов - заступник начальника Салтівської філії КП «ХТМ» Заступник начальника Салтівської філії КП «Харківські теплові мережі» Сергій Монахов працює майже цілодобово під час війни.

Як повідомили на підприємстві, адміністративний корпус Салтівської філії відроджується після обстрілів. Буділю пошкодило «Градом», і поки тривають ремонтні роботи, працівники філії розташувалися на інших об'єктах.

«Сам Сергій Монахов працює «з коліс». Старенька службова «четвірка» у перші дні війни врятувала життя Сергію і його напарнику. Під обстріл вони потрапили у районі вулиці Бучми. Снаряд впав за їхніми спинами. Уламком вибило скло, і тільки митєєве рішення -  натиснути педаль газу, врятувало життя. В іншій автівці, яка пригальмувала позаду, загинув чоловік», - згадали у КП «ХТМ».

На підприємстві підкреслили, що попри небезпеку Сергій Монахов виконує поставлені завдання, аби дбати про людей, що залишилися жити у Салтівському районі.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини