#Обличчя_Харкова. Олена Немченко - завідувач Центру первинної допомоги лікарні №27
01 жовтня 2022 09:04 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Олена Немченко - завідувач Центру первинної допомоги лікарні №27 Завідувач Центру первинної медичної допомоги Міської клінічної лікарні №27 Олена Немченко з перших днів масштабної війни налагодила безперебійну роботу центру, надавала медичну і гуманітарну допомогу пацієнтам.

Олена Немченко пройшла шлях від лікаря-терапевта до завідувача Центру первинної медичної допомоги. Вона вміло поєднує керівну роботу з медичною практикою, передає багаторічний досвід лікарям-терапевтам.

«Олена Немченко перебудувала роботу таким чином, що не мала часу для відпочинку, час для себе та сім’ї, проте завжди був - для порятунку пацієнтів. За високий професіоналізм, духовно-моральні якості, досягання значних особистих результатів у галузі охорони здоров’я була нагороджена пам'ятною медаллю «За оборону Міста-героя Харкова» та грамотою Обласного комітету Харківської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я України», - зазначили колеги лікаря.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини