#Обличчя_Харкова. Олексій Подгорний - водій-машиніст крана КП «КВЗК»
15 серпня 2022 14:48 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Олексій Подгорний - водій-машиніст крана КП «КВЗК» Водій-машиніст крана-маніпулятора КП «Комплекс з експлуатації об'єктів водозниження та зливової каналізації» Олексій Подгорний виконує професійні обов’язки та монтує захисні споруди у місті.

Він прийшов працювати на підприємство три роки тому, після закінчення професійно-технічного училища. Під час війни роботи в нього стало значно більше. До перевезення та монтажу дощоприймальних, оглядових колодязів, труб та інших елементів зливової каналізації та гідротехнічних споруд додався монтаж захисних споруд.

«Олексій - працьовита, сильна, впевнена у собі людина. Він любить своє місто, вірить, що майбутнє Харкова та його жителів буде щасливим і мирним. Він про це мріє і працює для цього з повною віддачею», - зазначили на підприємстві.

Олексій Подгорний прагне розвиватися професійно, тому вчиться заочно на механічному факультеті Харківського національного автомобільно-дорожнього університету.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитися у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини