#Обличчя_Харкова. Олександр Щерба - співробітник КП «Харківводоканал»
13 травня 2022 09:45 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Олександр Щерба - співробітник КП «Харківводоканал» Бригадир, слюсар 5-го розряду аварійно-відновлювальних робіт комплексу «Харківводовідведення» Олександр Щерба продовжує працювати, незважаючи на війну.

Як повідомили у КП «Харківводоканал», спочатку бригадир працював у Салтівському районі, але з початку війни перейшов до бригади Індустріального району, за місцем проживання. Завдяки багаторічному досвіду Олександр Щерба справляється не лише зі своїми прямими обов'язками у Роганському житловому масиві, але й по можливості допомагає людям вирішувати інші побутові питання.

«У ситуації, що склалася, доводиться діяти оперативно. Олександр Вікторович успішно справляється з поставленими завданнями в одному із найнебезпечніших районів Харкова», - повідомили на підприємстві.

Сам Олександр Щерба зазначив, що завжди відгукується і допомагає харків'янам вирішати проблеми, наприклад, з несправним водопровідним краном, каналізацією тощо, бо зараз усі харків'яни – одна велика родина і потребують підтримки одне одного.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини