#Обличчя_Харкова. Ігор Плотніков - начальник дільниці КП «Харківводоканал»
01 жовтня 2022 14:44 Обличчя Харкова
#Обличчя_Харкова. Ігор Плотніков - начальник дільниці КП «Харківводоканал» Начальник ремонтно-експлуатаційної дільниці Основ'янського району комплексу «Харківводовідведення» Ігор Плотніков вміло організував роботу підрозділу у воєнний час.
Як повідомили у КП «Харківводоканал», Ігор Плотніков має великий виробничий досвід. Його організаторські здібності та високий професіоналізм дозволяють не тільки повністю контролювати ситуацію з водовідведенням у районі, а й оперативно справлятися з аварійними ситуаціями, які виникають внаслідок обстрілів, що не припиняються. Також, у випадку потреби, працівники Основ'янської дільниці завжди приходять на допомогу ремонтникам з інших районів Харкова.

За словами Ігоря Плотнікова, у перший день війни на оперативних зборах підрозділу була вироблена стратегія проведення ремонтних та профілактичних робіт з урахуванням непередбачувених аварій на мережах водовідведення.

«Всі чудово розуміли, які серйозні наслідки можуть виникнути, тому щодня, займаючись своєю безпосередньою роботою з підтримки районних об'єктів водовідведення у справному робочому стані, ми були готові до будь-якого розвитку подій, і, як показав час, не дарма. Тут насамперед згадується вулиця Кооперативна, де ми провели масштабні ремонтні роботи на пошкодженій потужним вибухом мережі водовідведення», - зазначив Ігор Плотніков.

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитися у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини