#Обличчя Харкова. Анастасія Гула - начальник відділу логістики та диспетчеризації КП «КВБО»
04 липня 2022 16:04 Обличчя Харкова
#Обличчя Харкова. Анастасія Гула - начальник відділу логістики та диспетчеризації КП «КВБО» Начальник відділу логістики та диспетчеризації КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» Анастасія Гула працює, щоб забезпечити у Харкові чистоту під час війни.

Як повідомили на підприємстві, відділ логістики – важливий структурний підрозділ, який забезпечує безпосередню роботу підприємства – розробляє електронний маршрутний лист для оптимізації процесів перевезення побутових відходів, займається щоденним плануванням завдань для водіїв спецавтотранспорту районами міста та конкретними ділянками, контролює виконання поставлених завдань.

Анастасія Гула працює на підприємстві шість років і зараз обіймає посаду керівника відділу логістики та диспетчеризації, а розпочинала свою діяльність у цьому ж відділі з посади диспетчера, з прийому заявок. У відділі працює 14 осіб. Свою роботу та колектив Анастасія дуже цінує.

«У нас чудовий колектив, усі професійно та ефективно працюють. Щодня – спілкування з новими людьми, водіями, вирішення складних та важливих завдань», – розповідає Анастасія.

Живе вона у Слобідському районі, який зазнає обстрілів, як і інші райони міста. Декілька разів територію біля її будинку обстрілювали, і кілька разів вона ночувала у метро.

Найбільше бажання Анастасії Гулої, щоб усі харків'яни повернулися до рідного міста під мирним небом.

«Найбільше бажання – щоб усі харків'яни повернулися до своїх домівок, щоб небо було мирним. Сподіваюся, що найближчим часом війна закінчиться, і ми всі заживемо чудовим життям», – побажала співробітниця КП «Комплекс із вивезення побутових відходів».

Нагадаємо, з героями рубрики «Обличчя Харкова» сайту Харківської міської ради можна ознайомитись у соціальних мережах за хештегом #обличчя_Харкова.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Теги:
Друкувати
Останні новини