Низку харків'ян нагороджено почесними грамотами міськради
19 грудня 2018 11:07 Місто
Низку харків'ян нагороджено почесними грамотами міськради Харківська міська рада сьогодні, 19 грудня, на сесії ухвалила рішення про нагородження низки харків'ян почесними грамотами.

Зокрема, за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у соціально-економічний розвиток Харкова та з нагоди ювілею Почесною грамотою Харківської міської ради нагороджені: президент Громадської організації «Харківський музей Голокосту» Лариса Воловик; директор комунального підприємства «Харківблагоустрій» Катерина Сливінська; голова Об'єднання профспілок Харківської області Сергій Тесленко; головний лікар міської клінічної дитячої лікарні №16 Тетяна Харченко; заступник директора Департаменту - начальник Управління комунального майна та приватизації міської ради Володимир Солошкін; директор Департаменту організаційної роботи Діана Борисенко.

Також за багаторічну сумлінну і плідну працю, високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток культури міста Харкова та з нагоди 20-річчя творчої діяльності на сцені Харківського національного академічного театру опери та балету імені М.В. Лисенка Почесною грамотою Харківської міської ради нагороджена провідний майстер сцени, керівник художнього цеху «Балет» театру опери та балету Антоніна Радієвська.

За значні трудові досягнення, вагомий внесок у розвиток і благоустрій міста Харкова та з нагоди 75-річчя заснування Будівельно-монтажного управління №11 акціонерного товариства з додатковою відповідальністю «Трест Житлобуд-1» отримав нагороду колектив управління.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини