Незважаючи на обстріли, система водовідведення Харкова працює у повному обсязі
06 травня 2022 13:51 ЖКГ
Незважаючи на обстріли, система водовідведення Харкова працює у повному обсязі Бригади Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» щодня відпрацьовують понад 50 заявок містян на прочистку зовнішніх каналізаційних мереж.

Про це сьогодні, 6 травня, повідомив заступник директора з виробництва комплексу «Харківводовідведення» Ігор Вороненко.

За його словами, усуненням позаштатних ситуацій та перекладанням аварійних ділянок на зовнішніх каналізаційних мережах займаються 13 бригад. Роботи ведуться у всіх районах міста. Так, у Шевченківському, Новобаварському та Основ'янському районах ремонтують пориви на мережах, а в Індустріальному - виконують профілактичне чищення трубопроводів. Також на постійній ревізії знаходяться мережі водовідведення у підвалах, бомбосховищах та інших укриттях.

Ігор Вороненко зазначив, що кожна служба на підприємстві має свій напрямок роботи, але головне завдання - тримати всю систему водопостачання та водовідведення міста в робочому стані. Для цього бригади працюють під обстрілами без вихідних.

«Ми продовжуємо перекладати каналізаційний колектор у Новобаварському районі та виконуємо чимало поточних ремонтів з заміною запірної арматури або люків. Також ми підтримуємо функціонування насосів, які перекачують стоки. Для харків'ян ці роботи непомітні, але саме завдяки їх виконанню система водовідведення міста продовжує функціонувати в повному обсязі», - наголосив він.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини