Нацгвардійці вручили харківським комунальникам подяки
28 листопада 2022 09:14 Місто
Нацгвардійці вручили харківським комунальникам подяки Робітники житлово-комунального господарства міста Харкова отримали подяки від Національної гвардії України.

Начальник Східного територіального управління Національної гвардії України, генерал-майор Олег Сахон подякував працівникам цивільного фронту за те, що попри постійну загрозу для життя і здоров’я вони продовжують працювати. 

«Нам всім було особливо важко у перші місяці повномасштабного вторгнення російської федерації. Ворог рвався у місто. Перестрілки з противником відбувалися навіть у центрі міста. Тоді не було жодного безпечного місця у Харкові. Від артилерійських обстрілів, авіаційних та ракетних ударів палали будівлі, рвалися електромережі та інші комунікації. І з подивом для себе ми побачили справжніх героїв, які на рівні з військовими та рятувальниками боролися з цим злом, не озираючись на небезпеку та негоду. Місто показало свою справжню героїчну суть. У цьому, безумовно, і ваша заслуга!» - підкреслив генерал-майор.

Олег Сахон вручив працівникам комунальної сфери Подяки за героїзм та самовідданість у відновленні інфраструктури Харкова після артилерійських обстрілів та ракетних ударів російської федерації заради комфортного життя мешканців міста в умовах воєнного стану.

У заході також взяв участь директор Департаменту по роботі з громадськими об’єднаннями Нікіта Стєрін. Він зазначив, що харків’яни вдячні комунальникам за те, що вони продовжують боротися за світло, воду, тепло, газ та інтернет у домівках містян, при цьому нерідко наражаючись на смертельну небезпеку. 

«Харків –  незламний. Це –  реальність, а не міф. Кожен харків’янин –  патріот свого міста. Він робить усе, щоб воно жило, дихало. Попри всі випробування та виклики нашого часу, ми маємо робити його якомога більш комфортним – таким, яким воно й було завжди», — підкреслив Нікіта Стєрін. 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини