Народні депутати-харків'яни просять Кабмін виділити Харкову 50 мільйонів гривень
07 листопада 2014 15:56
Народні депутати-харків'яни просять Кабмін виділити Харкову 50 мільйонів гривень
Народні депутати України з міжфракційного об'єднання «За Харків! За Слобожанщину!» надіслали звернення до Прем'єр-міністра Арсенія Яценюка про виділення додаткових 50 млн грн для Харківської області.

Як повідомив голова міжфракційного об'єднання Валерій Писаренко, депутати попросили виділити додаткові кошти, необхідні регіону для надання соціальних послуг громадянам, які виїхали з районів проведення антитерористичної операції. 


В документі акцентується увага на тому факті, що зараз по медичну допомогу до закладів охорони здоров'я Харкова та області звернулося понад 28 тис. чоловік, у тому числі 11 тис. дітей. Також до навчальних закладів переведено понад 7 тис. учнів. У зв'язку з цим бюджети Харкова та області несуть значне додаткове навантаження. За розрахунками фахівців, додаткові витрати місцевих бюджетів на надання гарантованих державою соціальних послуг до кінця поточного року перевищать 50 млн грн. 

Крім того, Валерій Писаренко повідомив, що харківська команда народних депутатів наполягає на якнайшвидшому розгляді питання про виділення цих коштів, оскільки зволікання може призвести до соціальної напруги.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини