Нагороджено переможців конкурсу «Київський район очима юних»
07 червня 2019 12:24 Освіта
Нагороджено переможців конкурсу «Київський район очима юних» Урочисте нагородження переможців щорічного конкурсу «Київський район очима юних» серед учнів та вихованців закладів загальної середньої та дошкільної освіти відбулося 6 червня в Харківській школі №158.

Цього року конкурс був присвячений Року французької мови в Україні. Його мета - популяризація французької мови, ознайомлення з історією, національною ментальністю, пам'ятками Франції, її культурою і традиціями. Понад 120 дітей у віці від 5 до 16 років взяли участь у конкурсі в різних номінаціях.

Так, дошкільнята створили аплікації з героями казок Шарля Перро, учні початкової школи виготовили з глини, тіста, пластиліну і паперу героїв французьких казок, учні 5-7-х класів складали розповіді французькою мовою про улюблені куточки міста Харкова та Київського району, учні 8-9-х класів вишили зображення символів Франції, юні актори 9-11-х класів представили інсценування коротких п'єс французьких авторів.

Переможці конкурсу були нагороджені дипломами управління освіти Адміністрації Київського району, наставники переможців - подяками, а також всі вони отримали подарунки.

Перед учасниками і гостями свята виступили творчі колективи навчальних закладів району.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини