Начальник міськуправління міліції провів особистий прийом громадян у Дзержинському районі
02 серпня 2013 10:05
Начальник міськуправління міліції провів особистий прийом громадян у Дзержинському районі Начальник Харківського міського управління ГУ МВС України в Харківській області Ігор Болюх 1 серпня провів особистий прийом громадян у приміщенні Адміністрації Дзержинського району.

Прийом відвідали 11 чоловік. У ході зустрічі з жителями району Ігор Болюх розглянув звернення, пов'язані з питаннями порушення громадського порядку та санітарного стану суб'єктами підприємництва на вул. Ахсарова, незаконного будівництва гаражів у дворі будинку 49а по вул. 23 Серпня, незаконної торгівлі біля виходу зі ст. м. «Олексіївська». Мешканці приватного сектору 421-го мікрорайону поскаржилися на галасливих мешканців циганської національності, які оселилися в кинутих будинках.

Крім того, начальник міського управління міліції приділив увагу питанням організації пішохідних переходів біля школи №50 (вул. Тобольська, 46), музичної школи ім. Сокальського (вул. Єсеніна, 8) та на перехресті пр. Леніна та вул. Отакара Яроша.

Всі заяви і прохання громадян взяті на розгляд фахівцями Харківського міського управління ГУ МВС України в Харківській області та Адміністрації Дзержинського району.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини