На вихідних у Харкові відбудеться «FIT DAY Kharkiv 2018»
12 червня 2018 16:49 Спорт
На вихідних у Харкові відбудеться «FIT DAY Kharkiv 2018» Фітнес-конвенція «FIT DAY Kharkiv 2018» відбудеться 16 червня на стадіоні «Металіст».

Як повідомив сьогодні, 12 червня, директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту Олексій Чубаров, це буде один із наймасштабніших фітнес-заходів Східної України, який проводиться вже другий рік поспіль.

Так, у рамках заходу планується провести майстер-класи, бізнес-форум, ярмарок-виставку фітнес-клубів, магазинів одягу, інвентарю та спортивного харчування, а також різні змагання.

Як повідомив представник спортивного івент-агентства «Sport Team» Юрій Коротун, на фітнес-конвенції, яка пройде з 10:00 до 17:00 в чаші стадіону, виступлять відомі європейські та українські презентери. З самого ранку також почнеться відбірковий етап відкритого Кубка з функціонального багатоборства «Kharkiv Athletic Challenge», а фінальний етап пройде 17 червня (з 10:00) у кроссфіт-клубі «YOD» (вул. Клочківська, 173). До участі запрошуються чоловіки та жінки. Призовий фонд - 16 тис. грн. Реєстрація на турнір триває.

Бізнес-форум для тренерів, менеджерів і керуючих фітнес-центрів пройде з 10:00 до 17:00 у конференц-залі стадіону (2-й поверх у VIP-прибудові).

Крім того, на території автосалону «Фрунзе-Авто» (вул. Плеханівська, 63) з 13:00 почнеться турнір «Богатир Харкова», у рамках якого спортсмени змагатимуться в п'яти дисциплінах.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини