На торгових майданчиках Основ'янського району пройшов інформаційний флешмоб
21 січня 2019 10:25 Суспільство
На торгових майданчиках Основ'янського району пройшов інформаційний флешмоб Інформаційно-роз'яснювальний флешмоб, який пропагує офіційне працевлаштування, пройшов 18 січня на торгових майданчиках по пр. Гагаріна, 182-а в Основ'янському районі.

У заході взяли участь фахівці відділу праці та зайнятості населення та управління праці та соціального захисту Адміністрації Основ'янського району, а також підприємці та працівники торгових майданчиків.

В ході флешмобу роботодавцям, працівникам і всім бажаючим роздавали брошури із закликами до офіційного працевлаштування. Фахівці відділу праці роз'яснювали харків'янам мінуси «нелегального працевлаштування». Так, неоформленого працівника роботодавець позбавляє права на відпустку, оплату лікарняного, дотримання встановленої законодавством норми тривалості робочого часу, допомоги по безробіттю, гарантії на соціальне страхування від нещасних випадків на виробництві тощо. Крім того, організатори флешмобу зазначили, що неофіційно працююча людина втрачає трудовий стаж і позбавляється соціального захисту при досягненні пенсійного віку в майбутньому.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини