На сесії облради харків'ян проінформують про розслідування вбивства на Римарській
07 квітня 2014 16:32
На сесії облради харків'ян проінформують про розслідування вбивства на Римарській Під час переговорів з активістами, що зайняли облдержадміністрацію, Харківський міський голова Геннадій Кернес попросив міліцію надати інформацію з розслідування подвійного вбивства на вул. Римарській. Про хід слідства про зіткнення на вул. Римарській 14 березня міський голова запропонував поінформувати харків'ян під час позачергової сесії обласної ради, яку на вимогу активістів пообіцяла ініціювати перший заступник голови обласної ради Олена Олешко.

Перший заступник начальника Головного управління МВС України в Харківській області Микола Фоменко сьогодні під час зустрічі з активістами  коротко ознайомив їх з ситуацією. За його словами, після зіткнень на Римарській міліція доставила до райвідділів 32 людини. Серед них було двоє неповнолітніх, а також представники ЗМІ. Були складені адмінпротоколи стосовно 27 чоловік, з яких 25 за рішенням суду були піддані адміністративному арешту від 3 до 5 діб.

«Протягом трьох днів після події правоохоронні органи отримали докази про причетність двох людей до цих злочинів. Вони були заарештовані. Після проведення комплексу заходів міліція отримала дані про те, що ще три людини причетні до злочину. Після цього кримінальну виробництво ведеться органами СБУ. Співробітники міліції довели провину осіб, які вбили цих людей», - підкреслив Микола Фоменко.

У свою чергу Геннадій Кернес висловив сумнів у належному розслідуванні цього злочину і, зокрема, у затриманні осіб, які причетні до вбивств на вул. Римарській.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини