На розвиток спорту в цьому році передбачено близько 30 мільйонів гривень
21 січня 2015 12:04 Спорт
На розвиток спорту в цьому році передбачено близько 30 мільйонів гривень 29 млн 793 тис. грн буде виділено з міського бюджету Харкова на розвиток спорту в 2015 році.

Таке рішення ухвалили сьогодні, 21 січня, на сесії Харківської міської ради.

Зокрема, на поточне утримання спортивних установ, організацій та підприємств, що входять до структури КП «Харківський палац спорту», передбачено 3 млн 125 тис. грн. Виділені кошти направлять на зарплату працівникам, оплату комунальних послуг, ремонт спортивних споруд, придбання інвентарю, обладнання, спортивної форми.

Також депутати ухвалили рішення виділити 991,7 тис. грн на будівництво нових спортивних споруд, а також реконструкцію, ремонт та облаштування існуючих, в тому числі басейнів, льодових арен, багатофункціональних майданчиків з тренажерним обладнанням, шкільних стадіонів.

425 тис. грн буде виділено на проведення навчально-тренувальних спортивних зборів і змагань, більше 418 тис. грн - на розвиток і підтримку дитячо-юнацьких спортивних шкіл та шкіл олімпійського резерву.

Крім того, в рамках міської програми з бюджету міста буде виділено 578 тис. грн на розвиток футболу. Зокрема, ці кошти будуть спрямовані на забезпечення умов для розвитку аматорського, студентського, ветеранського, дитячо-юнацького футболу, а також проведення змагань з футболу серед міст-побратимів.

Також на сесії міської ради ухвалили кошторис витрат на реалізацію міської програми «Молодь Харкова». Згідно з рішенням сесії на реалізацію програми буде виділено більше 1 млн 178 тис. грн. Кошти спрямують на проведення фестивалів, конкурсів, концертів, виставок для дітей та молоді, масових культурологічних і розважальних молодіжних заходів, а також на організацію семінарів, круглих столів, конференцій, тренінгів для різних цільових груп з вирішення актуальних соціальних проблем сім'ї, дітей та молоді та ін.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини