На площі Архітекторів ввімкнули фонтан
02 квітня 2019 17:41 ЖКГ
На площі Архітекторів ввімкнули фонтан Фонтан з Пам'ятником закоханим, розташований на пл. Архітекторів, сьогодні, 2 квітня, почав свою роботу.

Як повідомив начальник дільниці фонтанів СКП «Харківзеленбуд» Степан Алещенков, на пуск фонтану знадобилося півдня.

«Ми його помили, встановили електронасоси і форсунки, прикрутили лампи освітлення і провели пусконалагоджувальні роботи в електричній частині. Поки що він працюватиме з десятої години ранку до восьмої вечора, а коли потеплішає, то, як і всі інші фонтани, - з десятої ранку до десятої вечора», - повідомив Степан Алещенков.

За його словами, вже увімкнені фонтани перед Харківським національним академічним театром опери та балету ім. М. В. Лисенка, на пр. Незалежності (за Держпромом), а також фонтан «Дзеркальний струмінь». Завтра буде вмикатися фонтан у Молодіжному парку, а далі - ще сім фонтанів, зокрема, на пл. Героїв Небесної сотні, на бул. Юр'єва, у сквері Олександрівському, в Дитячому парку, в Покровському сквері.

З 17 міських фонтанів не працюватимуть тільки ті, які знаходяться на капітальному ремонті - в саду ім. Шевченка, «Каскад» і біля Палацу спорту. Всі інші ввімкнуть до середини квітня, і вони працюватимуть приблизно до жовтня.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини