На підтримку ОСББ з міськбюджету виділять 6,7 мільйона гривень
07 лютого 2012 14:55
На підтримку ОСББ з міськбюджету виділять 6,7 мільйона гривень 6 млн 694,6 тис. грн виділять у 2012 році з міського бюджету на реалізацію Програми підтримки житлово-будівельних кооперативів, житлових кооперативів та об'єднань співвласників багатоквартирних будинків.

Про це сьогодні, 6 лютого, на засіданні постійної комісії з питань житлово-комунального господарства, благоустрою та інженерної інфраструктури міста Харківської міської ради повідомив заступник директора Департаменту житлового господарства Олександр Лемента.
Він уточнив, що на капітальний ремонт житлових будинків, де створено ЖБК, ЖК або ОСББ, виділять 2 млн 984,4 тис. грн, на поточний ремонт - 1 млн 700,1 тис. грн.
Крім того, профінансують технічне обслуговування ліфтового господарства та встановлення систем диспетчеризації, юридичні консультації для створення та функціонування ОСББ, проведення рекламно-інформаційної кампанії, установлення дитячих ігрових майданчиків біля будинків ОСББ та придбання лавок, урн, контейнерів для сміття.
 

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини