На бульварі Богдана Хмельницького укладають новий асфальт
18 червня 2020 11:05 Інфраструктура
На бульварі Богдана Хмельницького укладають новий асфальт Дорогу по б-ру Богдана Хмельницького в Немишлянському районі капітально ремонтують.

Загальна площа ділянки - 16 тис. Кв. м. Як повідомив начальник дорожньо-експлуатаційного філії №6 КП «Шляхрембуд» Олександр Замай, проїжджа частина була в поганому стані, в ямах, з напливами, тому був потрібний ремонт. Роботи йдуть на першій ділянці, від пр. Московського до пр. Олександрівського.

«Зараз ми ремонтуємо одну смугу, на неї піде 1,6 тис. Тонн афальтобетона. Думаю, автомобілісти оцінять нашу роботу. Друга ділянка теж планується, але пізніше », - зазначив Олександр Замай.

Завершити роботи дорожники планують у найближчі дні. На час ремонту рух транспорту перекрито.

Начальник ділянки зазначив, що також цього літа планується виконати ремонт проїжджої частини вул. Матросова (6,5 тис. кв. м), вул. Генерала Удовиченка (5,5 тис. кв. м), пр. Ювілейного (70 тис. кв. м), вул. Башкирської (13 тис. кв. м), вул. Героїв Праці (20 тис. кв. м). Він попросив харків'ян з розумінням поставитися до можливих незручностей, коли перекривається рух - повністю або частково.

Підписуйтесь на Telegram-канал офіційного сайту Харківської міськради.

Друкувати
Останні новини